Torjusheia

To utsiktsrike boliger med garasje og veranda

Store vindusflater fra ende til annen

Torjusheia Felt 4 Eksterior 03I Torjusheia må man utnytte utsikten når man skal bygge hus. Og akkurat dét har arkitekten gjort da hun tegnet disse.

Det første som slår deg når du kommer opp i stua, er utsikten. Det er store vinduer langs hele fremsiden av huset. Herfra kan du se både byen, skogen og havet, slik at øyene dine alltid har noe å hvile på.

Garasje med egen inngang

Garasjen er dyp, slik at du har plass til både bil, hageredskap og verktøy. Nesten helt innerst er det egen inngang til huset gjennom bod og vaskerom.

Rikelig med oppbevaringsplass

I tillegg til den dype garasjen med god plass til redskaper og annet som gjerne blir litt skittent, byr den nye boligen din på flere lagringsplasser. Den første boden du kommer til når du går inn i huset via garasjen, er på hele 5,1m2. Denne kan fungere både som «grovinngang» med plass til jakker og sko, og lagringssted med kasser i hyller.

Innenfor denne boden finner du vaskeromet, og her er det god plass til benker og hyller, med sine 6,1m2. I tillegg til disse, finnes to andre boder på 1,7m2 og 1,9m2 i samme etasje. Én av dem i gangen, og den andre under trappen.

Soverom med walk-in-closet

Før du kommer inn på hovedsoverommet, går du gjennom et stort walk-in-closet som er del av soverommet på hele 13,1m2. Her er rikelig med garderobeplass til både han og henne. Rett over gangen finner du badet på 5,8m2, og der har du både badekar og dusj.

Oppe finnes også et soverom/kontor på 6,6m2, og nede er det to soverom ved siden av hverandre på ca 7m2 hver.

Stue og kjøkken med utsikt så langt øyet kan se

Enten du sitter i stuen eller på kjøkkenet, så har du en lekker panoramautsikt fra øst til vest. Herfra ser du Mandal by, skogen og havet. Arkitekten har lagt vekt på store vindusflater for å utnytte en unik utsikt i Mandal. Fra stuen og kjøkkenet kan du gå direkte ut på en stor veranda med plass til hele familien og gjester. Ettersom boligen ligger høyt, kan du vente sol fra tidlig om morgenen, til sent på kvelden her ute på verandaen.

En sjelden mulighet med det du trenger rett i nærheten

Det er ikke ofte man kan skilte med boliger beliggende like flott som disse. På Torjusheia kan du leve urbant og landlig på samme tid. Her bor du i en moderne bolig, med flott utsikt og med nærhet til de fleste tilbud du trenger i hverdagen. Samtidig har du kort vei til naturopplevelser i skogen, stranden eller ved vannet. På Torjusheia ligger alt til rette for en aktiv, men samtidig avslappet hverdag. Her trenger du ikke stresse for å få den daglige logistikken til å gå opp – du finner det aller meste du måtte trenge i umiddelbar nærhet.

 

Eksteriør

En flott fasade med boligene på forskjellige plan gir dynamikk og privatliv. Fasaden preges av en stor veranda med glass fra ende til annen.

Se bilder

Interiør

Åpen løsning med store vindusflater gir deg utsikt nesten uansett hvor du beveger deg i hovedetasjen.

Se bilder

Plantegninger

Åpne løsninger i hovedetasjen og smarte planløsninger som både utnytter utsikten og gir gode oppbevaringsmuligheter, karakteriserer disse boligene.

Se bilder

Vi kontakter deg for å avtale tidspunkt

Teknisk informasjon

 • Pris fra: 6 600 000,-
 • Pris til: 6 800 000,-
 • Areal: 170,5m2 og 174m2
 • Soverom: 4
 • Stuer: 1
 • Adresse: Torjusheigata

Verdt å merke seg

 • Åpen stue- og kjøkkenløsning med stor vindusflater
 • Garasje med egen inngang
 • Stor terrasse
 • Walk-in-closet
 • Rikelig med oppbevaringsplass

Visste du at...

 • Du kan endre på hva du vil?
 • Det ikke koster deg noe å bruke arkitekten vår ved bestilling av hus?

Vi kontakter deg for å avtale tidspunkt