Torjusheia

Om Torjusheia

Bo høyt, eksklusivt og i nærhet til det meste

Mandal er en vakker og fredelig sørlandsby med blaude konsonanter i både ord og uttrykk. Da vi startet prosjektet i Torjusheia, var vi ute etter å tilby noe helt spesielt i en by som ligger oss nært til hjertet.

Vår visjon var å gi mulighet til å få «litt av alt» som Mandal har å by på. Vi er stolte av å kunne tilby utsiktsboliger i det vi mener er et av Mandals flotteste områder. Torjusheia.

Hva gjør Torjusheia spesielt?

Noe av det første som slår deg når du kommer opp til Torjusheia, er ganske sikkert den vakre utsikten over både byen og havet. Følelsen av å leve både urbant og landlig gir seg ytterlig tilkjenne når du oppdager at det bare er noen få minutter på sykkel til byens kulturliv, koselige kafeer og flotte resturanter. Samtidig er skogen med et antall turstier rett i nærheten.

Med kort vei til det meste, blir logistikken litt enklere, både for familier, par og enslige. Vi ønsket å tilby noe for alle, i en av Sørlandets vakreste byer.

UTSIKT OVER BYEN OG HAVET

Når du bor på Torjusheia, tør vi påstå at du får mye av alt. Kort avstand til alt du trenger samtidig som du får en nydelig utsikt over både by og hav. Her får du det vakre lyset fra byen om natten, og uendelig utsikt om dagen.

Se boliger og bestill visning her.

USJENERT PÅ TOPPEN

Alle boligene er lagt slik at du inngår direkte innsyn. Selv om du er på toppen av Mandal, ligger boligene i ly for vinden og med rikelig av grøntområde i alle retninger.

torjusheia fra lufta

 

Det er lett å trives i Torjusheia.
Vi har veldig lyst å vise deg området som vi er stolt av å ha prosjektert flere flotte boliger midt i Mandals vakre omgivelser, og inviterer deg gjerne til privat visning.

Klikk her for å se boligene vi har for salg.

Vi kontakter deg for å avtale tidspunkt

Visste du at...

  • Du kan endre på hva du vil når du bestiller hus fra Konsmohus?
  • Det ikke koster deg noe å bruke arkitekten vår ved bestilling av hus?

Kontakt oss


Torbjørn Tobiassen
Boligkonsulent
Telefon: 902 05 360
E-post: thorbjorn.tobiassen@konsmohus.no

Vi kontakter deg for å avtale tidspunkt